Smiley joacă într-o comedie dramatică. Actrița Ada Galeș, despre lecția învățată de la celebrul artist: „Era un lucru pe care îl simțeam și eu foarte tare”
Data publicării:
Ada Galeș joacă în cel mai recent film al regizorului Iura Luncașu, „Odată pentru totdeauna”, peliculă care îl are ca protagonist pe celebrul Smiley. Tânăra actriță a povestit, în cadrul unui interviu pentru Spectacola, cum au decurs filmările pentru acest proiect și cum i s-a părut că s-a descurcat Smiley din postura de actor. 

Ada Gales, actrița care în 2016 a primit premiul UNITER pentru debut, a fost invitata jurnalistei Georgiana Ionită, la Interviurile Spectacola și DC News. 

În pandemie, artista a fost cooptată în două proiecte mari:  ”Complet Necunoscuți”, în regia lui Octavian Strunilă – un remake după filmul record ”Perfetti Sconosciuti”, și  în filmul ”Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu, unde a jucat alături de Smiley. 

Despre interacțiunea cu Smiley, Ada Galeș are numai cuvinte de laudă. Actrița este impresionată de profesionalismul și talentul celebrului prezentator TV. 


„Eu, ca actriță și ca artistă, trebuie să spun asta: Mi se pare că în spațiul public trebuie să se aducă în discuție și filmul comercial, să se destigmatizeze această întrepătrundere, nu a unui artist foarte comercial și a unei vedete care face un film artistic. Eu îl consider un film artistic și un film comercial deopotrivă, care are un subiect extraordinar. Vorbește despre depresie și mi se pare așa de important să ajungă la cât mai multă lume o poveste despre depresie cu un outcome pozitiv. Mi se pare foarte important să se vorbească despre asta în spațiul public și cred că Iura o face și cu umor, și cu un soi de nostalgie, are multe date foarte bune filmul”, a declarat Ada Galeș pentru Spectacola. 

Cum sa îți vindeci imaginea negativă pe care o ai despre corpul tău. Ada Galeș: "Schimbarea începe cu porții mici"/ EXCLUSIV


Actrița ne-a dezvăluit că s-a pregătit mult alături de Smiley și că au făcut echipă bună. Mai mult, prezentatorul ProTv a învățat-o și o lecție importantă despre creativitate. 

 

Ca actriță, l-am apreciat foarte tare, i-am apreciat profesionalismul, e foarte bun. Și nu doar că e bun, am lucrat atât de intens împreună și ne-am pregătit atât de mult. Stăteam serile și diminețile și învățam textul împreună, și eram alături de el pe platou chiar și când nu aveam eu neapărat de filmat, doar ca să-l susțin. Și cred că filmul e al întregii echipe, nu al fiecărui actor în parte. 

 

Una dintre conversațiile pe care le-am avut cu el și care mie mi-a rămas foarte mult timp după aia și am învățat foarte multe, mi-a vorbit despre creativitate, și cumva era un lucru pe care îl simțeam și eu foarte tare și mi-a zis că el face asta și pentru a putea fi creativ în toate domeniile pe care el le accesează. Adică, dacă tu activezi în muzică, dar exersezi creativitatea în actorie, vei avea beneficii și în muzică. Și a înțeles asta, caută asta și este foarte justă raportarea lui”, a mai spus actrița. 

Ada Galeș, omul din spatele actorului. Despre teatru, film, afaceri în pandemie și acceptarea defectelor. Interviurile Spectacola și DC News


De asemea, actrița a ținut să le transmită fanilor lui Smiley că acesta este la fel de „mișto” cum pare. 


”Mă întreabă toată lumea dacă e chiar atât de mișto precum pare. Chiar e”, a mai spus Ada Galeș. 


Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pe 9 martie. Coincidența face că micuța Josephine s-a născut în aceeași zi cu Ada Galeș, iar actrița este foarte încântată. 

 

„Fetița lor s-a născut în aceeași zi cu mine și mi se pare atât de drăguț”, a mai spus Ada. 

 

„Odată pentru totdeauna”, în regia lui Iura Luncașu


Smiley joacă rolul principal în comedia dramatică "Odată pentru totdeauna", regizată de Iura Luncaşu.
Pelicula este inspirată din viața regizorului Iura Luncașu și a fratelui său și tratează un subiect extrem de delicat: depresia. 

Filmul spune povestea unui om de succes, care are o viaţă foarte frumoasă, o carieră spectaculoasă, dar care ajunge să ducă lupte grele cu depresia. 

 

 


Autorul articolului: Georgiana Ioniţă
Categorie: Vedete
Tagurile articolului: actor  ada gales  film  iura luncasu  odata pentru totdeauna  Smiley 


DC Media Group Audience

Sabbagh

Christian Sabbagh a izbucnit: Ce rost mai are să lucrez? Mai bine devin șomer! Am vândut tot ce aveam de vândut, la preț de chilipir, numai să-mi fac copilul bine

Emil Rengle și Randi. Sursă foto: Instagram

„Câinii dau din coadă când mă văd”. Randi, replică la adresa lui Emil Rengle, după ce a declarat că a fost îndrăgostit de el

Captură video: Pro TV

Vlăduța Lupău s-a gândit deja la numele bebelușului: „Este un nume din Biblie. Doamne ajută să vină sănătos pe lume”

Sursa foto: Vlăduța Lupău, Instagram. Sursa foto: Bursucu, Instagram

Motivul pentru care Vlăduța Lupău e supărată pe Bursucu. Cei doi nu își mai vorbesc de câțiva ani: „Am sărit calul, recunosc”

Alina Bădic

Horoscop Fecioară 23 - 30 martie 2024. Alina Bădic: Vor avea beneficii foarte semnificative

Alina Bădic, horoscop 24 - 30 martie 2024. Zodia care va da lovitura - previziuni pentru toate semnele

Horoscopul primăverii 2024. Gemenele Oana și Adina Timofte: Vești grozave pentru o zodie

Sursa foto: Vlăduța Lupău, instagram

Vlăduța Lupău, însărcinată din nou / prima fotografie

Alina Bădic horoscop martie 2024

Horoscop 24 - 30 martie 2024. Alina Bădic, previziuni pentru două zodii

Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Rețeta cu care Cristina Șișcanu l-a impresionat pe Mădălin Ionescu: „Mamă, cât de bun e, nu pot să cred așa ceva”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: România TV

Horoscop pentru luna aprilie, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @KamranAydinov

Nu mai puneți asta în ciorbe! E toxic! Dr. Radu Țincu: Organismul e afectat. Vine la pachet cu stresul oxidativ și cu o disfuncție mitocondrială / video



pixel