Un urs este considerat ''un delincvent în serie'' după ce a pătruns prin efracţie în mai multe automobile
Data publicării:
Un urs negru de mari dimensiuni, filmat de camere de securitate în timp ce încerca să urce într-o camionetă, este autorul unei serii de pătrunderi prin efracţie în mai multe automobile din statul american New Hampshire, a anunţat poliţia locală.

Poliţia din oraşul american Thornton a difuzat o înregistrare video care a surprins animalul în timp ce dădea târcoale unui vehicul parcat, înainte de se a ridica pe membrele inferioare şi de a-şi folosi ghearele pentru a deschide portiera, instalându-se apoi cu nonşalanţă pe scaunul şoferului.

Poliţiştii locali bănuiesc că ursul din acele imagini este "un delincvent în serie".

"În ultimele săptămâni, am primit mai multe relatări despre un urs (...) care a pătruns în vehicule pentru a fura alimente sau ambalaje lăsate în interior şi care a provocat pagube considerabile", a declarat poliţia locală într-un comunicat publicat pe pagina sa de Facebook.

"Am avut deja cazuri de urşi care au pătruns în maşini, dar nu ca acesta", a declarat şeful poliţiei locale, Kenneth Miller, pentru Boston Globe. "Este un caz unic", a adăugat el.

Kenneth Miller a dezvăluit pentru televiziunea locală WMUR9 că ursul a distrus bara de protecţie a unui vehicul şi scaunul din faţă al altui vehicul.

Chiar şi fără acele imagini compromiţătoare, anumite indicii duceau spre "delincventul cu blană": o amprentă de urs a fost descoperită în zona în care fusese comisă o astfel de pătrundere prin efracţie, precizează cotidianul Boston Globe.

Ursul este încă în libertate, iar presa locală afirmă că animalul nu a cauzat alte probleme în afara celor provocate de înclinaţia lui de a scotoci în interiorul automobilelor.

Poliţia din Thornton a contactat autoritatea pentru vânătoare şi pescuit din New Hampshire şi a cerut populaţiei locale să nu lase în automobile alimente sau deşeuri care ar putea să îl tenteze pe "hoţul cu blană", notează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Maria Alexandru
Categorie: Lifestyle
Tagurile articolului: delicvent  urs 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel