Decizia radicală pe care Teo Trandafir a luat-o în legătură cu fiica sa: „Are o vârstă la care nu se mai recomandă acest lucru”
Ingrediente:
2 vinete
300 gr mozzarella proaspătă
2 roșii
3-4 căței de usturoi
100 ml suc de roșii
sare
piper
oregano
busuioc
ulei de măsline
Mod de preparare:
Vinetele vor fi spălate și tăiate rondele. Se pun într-o tavă tapetată cu hârtie de copt, se stropesc cu puțin ulei de măsline și se condimentează. Se bagă la cuptor pentru 15 minute la 200C.
Se pun toate roșiile într-un blender cu cățeii de usturoi și se mixează. Într-o tigaie s epun câteva linguri de ulei, se toarnă roșiile și se amestecă. Se adăugă sucul de roșii, sarea, piperul, oregano și busuiocul uscat. Se lasă să dea în clocot.
Într-un vas termorezistent se pune puțin sos de roții peste care așezăm vinetele. Deasupra punem bucățile de mozzarella, puțin sos de roșii și un alt strat de vinete. Se termină cu un strat de mozzarella.
Se bagă în cuptorul încins la 200C pentru alte 15 minute.
Poftă bună!
Autorul articolului: Bianca Moldoveanu
Categorie: Retete
Tagurile articolului: retete roșii sos vinete
Andreea Bănică s-a afișat în...
Carmen Brumă a împărtășit cu...