Zodiile și mâncarea: Alimentele potrivite fiecărui semn zodiacal
Data publicării:
Dacă v-ați întrebat vreodată de ce unii oameni urăsc dulciurile, dar adoră alimentele sărate, ar fi bine să căutați un răspuns în stele. Poți folosi astrologia pentru a explica orice, de la tendința vestimentară pe care ar trebui să o încerci până la modul în care te confrunți cu anumite emoții, așa că nu este de mirare că preferințele alimentare funcționează în același mod. 

Iată ce trebuie să știi dacă te-ai întrebat ce mâncare se potrivește cel mai bine cu semnul tău zodiacal.

 

Contrar credințelor populare, astrologia nu este studiul semnelor zodiacale, ci al planetelor, care sunt, în esență, cheia pentru a înțelege mai bine semnul tău zodiacal. De exemplu, persoanele guvernate de Venus, cum ar fi Balanțele, tind să iubească dulciurile, în timp ce persoanele guvernate de Marte, cum ar fi Scorpionii, tind să se bucure mai mult de mâncărurile picante. 

Aceste diferențe se datorează semnificațiilor planetare - Venus se referă la indulgențe, în timp ce Marte este planeta înflăcărată a cerului. Folosirea planetelor ca un ghid te poate ajuta să deblochezi și să înțelegi atât de multe lucruri despre tine, chiar și dincolo de preferințele tale în materie de aperitive. Deocamdată, însă, iată care sunt alimentele care se potrivesc cu semnul tău zodiacal:

 

 

Berbec: Chipsuri picante


Fiind o persoană căreia îi place să treacă cât mai repede la subiect, probabil că ești un mare fan al chipsurilor și al altor alimente rapide. De asemenea, ai tendința de a prefera ca mâncarea ta să fie tare, la fel ca tine. Mâncărurile picante sunt probabil kryptonita ta, așa că probabil chipsurile picante sunt cu siguranță preferatele tale. Berbecului nu are răbdare niciodată, astfel că nu e de mirare că și farfuria sa se golește cu viteza luminii. 


Taur: Rulouri cu scorțișoară

Fiind semnul de pământ fix al zodiacului, tu ești adeptul ideii de a nu te grăbi în timp ce mănânci. Îți place să savurezi fiecare îmbucătură, ceea ce este destul de firesc pentru cineva guvernat de Venus. Ești adeptul răbdării și a mâncarurilor reconfortante, motiv pentru care o gustare dulce, cum ar fi o ruladă cu scorțișoară, este probabil pe lista ta de cumpărături. Ești unul dintre cei care mănâncă cel  mai lent din zodiac, așa că nu fi prea surprins dacă ceilalți te grăbesc să îți termini masa.

 

Gemeni: Batoane de mozzarella

Fiind semnul jucăuș al zodiacului, ești adeptul mâncărurilor care sunt distractive. Batoanele de mozzarella sunt pline de brânză și se pot înmuia în orice sos la alegere, așa că poți schimba mereu. Nu ești o persoană căreia îi place să mănânce aceeași mâncare în fiecare zi, dar orice fel de finger food este cu siguranță ceva spre care vei gravita de fiecare dată. De asemenea, probabil că ești o persoană care se poate opri din mâncat în mijlocul unei discuții pentru a  face o glumă, așa că asigură-te că nu uiți să îți termini farfuria.

 

Rac: Fructe de mare


Știu că acest lucru probabil nu vine ca o surpriză, dar ești un mare fan al fructelor de mare dacă ești Rac. Fiind crabul zodiacului, tot ceea ce vine din ocean este probabil gustos pentru tine, și pe bună dreptate. Luna (guvernatorul semnului tău) se corelează cu sărat, iar fructele de mare tind să fie foarte bine condimentate. Asigură-te doar că bei suficientă apă dacă se întâmplă să fii sensibil la alimentele bogate în sodiu.

 

 

Leo: Pui prăjit

Fiind semnul zodiacal guvernat de Soare, mâncarea ta ideală este tot ce este prăjit. Orice lucru pe care îl poți găti la foc deschis este probabil pe gustul tău și te văd cu siguranță invitându-ți prietenii și familia la un grătar. Nu numai că ești un mare gurmand, dar îți place și să îți arăți abilitățile fenomenale de a găti.


Fecioară: Orice fel de sandviș

Fiind guvernat de Mercur, probabil că ești un mare fan al mâncărurilor rapide, la fel ca celălalt semn guvernat de Mercur, Geamănul. Totuși, ești un pic pretențios, așa că un sandviș este o modalitate excelentă de a merge la sigur, permițându-ți în același timp să diversifici atunci când cauți o schimbare. Fiind un semn de pământ, ești un tip de gurmand "fără ornamente", așa că orice lucru cu adaosuri exagerate nu sunt pe vibe-ul tău. În schimb, preferi ca mâncarea ta să fie hrănitoare și simplă.

 

Balanță: Fructe confiate

Ai o poftă destul de puternică de dulciuri, Balanță, ceea ce are sens, având în vedere că Venus este guvernatorul tău. Ești un mare fan al zahărului și s-ar putea chiar să-ți placă să faci prăjituri și produse de patiserie. Fructele confiate sunt placul tău, deoarece îți permit cu adevărat să îți activezi toate simțurile în timp ce le mănânci. De asemenea, îți place să îți împarți mâncarea cu cei drag.

 


Scorpion: Ardei jalapeńo


În calitate de Scorpion, ești adeptul mâncărurilor cu adevărat picante, iar ardeii jalapeńo sunt exact ce trebuie. Deși sunt aparent nevinovați la exterior, la fel ca tine, au un interior picant. Ca semn guvernat de Marte, ești un fan destul de mare al alimentelor picante, dar nu într-un mod dramatic. Ești mai degrabă un fan al aromelor subtile, iar brânza din jalapeńo poppers are cu siguranță acest aspect.

 


Săgetător: Pizza

Planeta Jupiter este asociată cu gusturile uleioase și aromate, ceea ce face ca pizza să fie o alegere ideală pentru tine. Nu numai că este o mâncare rapidă pe care o poți savura în deplasare, dar are și capacitatea de a ține de foame. Fiind semnul zodiacal guvernat de Jupiter, îți place să împarți mâncarea, iar pizza este felul de mâncare perfect pentru a face acest lucru. De asemenea, pizza poate fi coaptă în multe moduri diferite, iar toppingurile sunt infinite, ceea ce înseamnă că nu te vei plictisi niciodată.


Capricorn: Friptura cu cartofi

Fiind unul dintre cele mai tradiționale semne, ești adeptul preparatelor clasice, astfel că friptura și cartofii reprezintă masa ta ideală. Această mâncare vă permite să obțineți un aport caloric consistent, fiind în același timp suficient de elegantă pentru a o comanda în timpul unei întâlniri de afaceri. Este, de asemenea, o masă ușor de consumat dacă ajungeți târziu acasă după o zi plină în care ați cucerit lumea - și, în scurt timp, veți avea rețeta perfectă.

 

Vărsător: Orice fel de paste

Fiind un semn fix, ești destul de răbdător când vine vorba de pregătirea mesei. Cu toate acestea, îți place să schimbi des și, probabil, ai un program alimentar destul de neregulat. Deoarece ai tendința de a avea gusturi neconvenționale, orice fel de paste sunt pe placul tău. Poți să le adaugi un twist unic, iar resturile îți vor ajunge zile întregi. Este, de asemenea, o mâncare extraordinară pentru a o duce la o campanie de strângere de alimente, iar ca umanitar al zodiacului, acest aspect îți stârnește cu siguranță interesul.

 

Pești: Sushi

Fiind peștele zodiacului, nu este o surpriză că ești un fan al fructelor de mare. Mâncărurile din pește, în special, sunt probabil preferatele tale, iar acestea pot fi pregătite în multe moduri diferite. Sushi este probabil preferatul tău, deoarece îți oferă opțiunea de a adăuga diferite tipuri de pește, sosuri și alte ingrediente în funcție de starea ta de spirit. Fiind semnul de apă mutabil al zodiacului, flexibilitatea este cheia atunci când vine vorba de preferințele tale alimentare, iar sushi este cu siguranță un fel de mâncare care se poate adapta la poftele tale în continuă schimbare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News


Autorul articolului: Veronica Mavrodin
Categorie: Horoscop
Tagurile articolului: alimente  mancare  zodiac  zodii 


DC Media Group Audience

Cătălin Moroșanu, Iancu Sterp/ captură video Spectacola, Instagram

Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Captură video: Pro TV

Andrei Ciobanu, dezamăgit de gestul pe care l-a făcut TJ Miles la Survivor All Stars: „Am rămas cu un gust amar” / FOTO

Captură video: tvonline123.com

Zanni și Alexandra Duli, la un pas să formeze un cuplu. Faimosul a dezvăluit la Survivor All Stars motivul pentru care cei doi nu au avut o relație

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic, horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Zodia care trebuie să înțeleagă anumite mesaje

Captură video: YouTube/WOWnews

Minerva, horoscop pentru perioada 16 aprilie - 15 mai. Previziuni pentru toate zodiile

Captură video: Pro TV

Ana Porgras, moment de gelozie la Survivor All Stars, după cina romantică dintre Zanni și Alexandra Duli: „Nu înțelegeam de ce a ales-o pe ea”

Gemenele Oana și Adina Timofte. Captură video: YouTube/Paula Chirila

Ce ne așteaptă în 2024 în funcție de data completă de naștere. Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cine va avea succes în acest an

Faimoșii/ captură video Voyo

Daniel Pavel, anunț șoc pentru concurenții Survivor All Stars. Când are loc marea unificare: „A sosit momentul să vă dau o veste pe care o așteptați cu toții”

Sursă foto: Captură video podcastul lui Mihail Neamțu.

Teorie incredibilă despre cancer. Prof. Dulcan: Ce spun acum mă cutremură. Am vrut să o zic la TV, dar mi-a fost teamă

Captură video: YouTube/La Măruță

Ana Pal a dat cărțile pe față. Adevăratul motiv pentru care a fost eliminată de la Survivor All Stars: „A fost nedrept” / VIDEO

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024

Alina Bădic - horoscop 14 - 20 aprilie 2024. Previziunile săptămânii pentru Berbec

Captură video: Pro TV

Mircea Badea, după ce a făcut Oana Ioniță: Ceva mai rău, mai scârbos, mai oribil... n-am văzut




pixel